OM MIG

Jag drivs av att vara ett stöd för andra så att livet kan bli bättre för oss alla. Humor, vänlighet och glädje är en viktig del i mina behandlingar och i mitt arbetssätt. Jag är genuint intresserad av människor och lyssnar inkännande på din historia. Rent kognitivt så tror jag vi kan göra våra liv bättre bara genom att intressera oss för hur vi tänker kring vår verklighet och vardag och jobba med hur vi tänker om saker och ting. Kroppspsykoterapeutiska metoder samt mindfulness är ett stort intresse och också en viktig del i mitt arbete. Jag tänker holistiskt och har ett andligt och existentiellt intresse.

OM MIG

Jag drivs av att vara ett stöd för andra så att livet kan bli bättre för oss alla. Humor, vänlighet och glädje är en viktig del i mina behandlingar och i mitt arbetssätt. Jag är genuint intresserad av människor och lyssnar inkännande på din historia. Rent kognitivt så tror jag vi kan göra våra liv bättre bara genom att intressera oss för hur vi tänker kring vår verklighet och vardag och jobba med vår inställning till saker och ting. Kroppspsykoterapeutiska metoder metoder samt mindfulness är ett stort intresse och en viktig del i mitt arbete.

Jag är legitimerad psykoterapeut och utbildade mig till sjuksköterska 1996. Jag har sedan dess kompletterat min utbildning med en medicine magister, coachutbildning, psykoterapeututbildning, samt en handledarutbildning i personlig utveckling. Jag har arbetat med samtalsbehandlingar; privat, inom psykiatrin  och primärvården de senaste femton  åren.

© Copyright - stockholmpsykoterpi.se